Diensten

Diensten
Pakketbezorging


Een pakket versturen? Hoe groot of klein uw zending ook is, onze koeriers geven alle aandacht aan elke opdracht. Wij begrijpen dat het voor u van belang is dat uw post, documenten of producten op de gewenste tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Om uw pakketten, goederen of pallets zo snel mogelijk op bestemming te krijgen, maken wij gebruik van een ruim wagenpark. Wij hebben niet alleen bestelbusjes, maar bijvoorbeeld ook ruime vrachtwagens inclusief vorkheftrucks waarmee goederen makkelijk in- en uitgeladen kunnen worden. Bovendien beschikken al onze voertuigen over de modernste technieken, zoals boordcomputers. Hiermee kunnen onze chauffeurs makkelijk communiceren met de transportplanning.

Pakketbezorging

Diensten
Koeriersdiensten


Bij Eck Transport B.V. kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van transport en goederenvervoer. Denkt u hierbij aan pakketbezorging, koeriersdiensten in Den Haag en het buitenland. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Koeriersdiensten

Diensten
Transport


Eck Transport B.V. is ooit begonnen met transport in Den Haag en omstreken. We kunnen daarom wel zeggen dat we zijn gespecialiseerd in transporten. We kunnen u helpen met het vervoeren van kleine, maar ook grote, zwaardere en zelfs bijzondere goederen.

Transport